Qui sóc?

Sóc llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Lleida.
Gràcies a aquests estudis descobreixo la importància del llenguatge visual per poder transmetre quelcom i donar sortida a la creativitat.


La meva sensibilitat m’empeny a mirar de descobrir nous camins per a la comunicació i l'expressió artística; em deixo dur per la necessitat constant de plasmar tot allò que veig i, sobretot, tot allò que penso.
Així doncs, moguda per la inquietud creativa, un cop finalitzada la carrera d’Història començo els meus estudis de fotografia, que finalitzaran a Madrid, on realitzaré un màster organitzat i impartit per grans professionals de la fotografia.
Decidida a prosseguir per la senda de la descoberta i l'aprenentatge, la meva motivació no fa sinó créixer. Arriba el moment en què, després de treballar en diverses agències dedicant-me a la fotografia de moda, decideixo tornar a la meva ciutat natal. Aquí és on m'aboco definitivament a la il•lusionant tasca de representar tantes vivències a través de la fotografia.
Imparteixo diversos cursos durant dos anys i, finalment, decideixo muntar el meu propi estudi l’any 2002.


Durant la meva trajectòria professional, he après molt de la gent, dels nens, de cadascuna de les seves mirades, expressions o somriures; gestos que m'han captivat de tal manera que ja formen part del meu dia a dia.
Em fascina transmetre sentiments, emocions, poder captar la naturalesa efímera i irrepetible de cada instant i generar nombroses sensacions un cop es plasma en imatges.
Descobrir tot el que em pot inspirar la gent, i la forma de representar-ho, són el meu repte.
Gairebé sense adonar-me'n, m'he trobat que fer retrat m’enriqueix moltíssim, perquè cada persona té alguna cosa personal i intransferible per oferir-me.


No ho dubtis i segueix-nos al Facebook!